Ралица Паскалева може да изгуби голяма част от доходите си тази година. Причината е, че дуетът й с Димо Алексиев може да бъде разбит.

Актрисата е бременна за втори път и до есента ще бъде с доста наедрял корем, за да води „Игри на волята“. Затова се очаква продуцентите да намерят кой да я замести.

Има и друг вариант. Димо да остане самостоятелен водещ, както е в „Сървайвър“ например. Така продукцията ще спести и доста пари.

Ралица вече има едно дете – сина й Максим. Той, разбира се, е от съпруга й Теодор Салпаров. Волейболистът има и друг син, който е от първия му брак.

Напоследък Паскалева изглежда малко наедряла в „Като две капки вода“, където участва. Освен това постоянно плаче за нищо, което е присъщо за бременните жени.

Актрисата вече започва да писва на зрителите. Те я гледат на екран почти целогодишно. Напролет е в „Капките“, а наесен в „Игри на волята“.

Ето защото продуцентският екип на „Игри на волята“ ще използва бременността й като оправдание да й бие шута.

Подобна съдба имаха не една и две известни дами, когато забременяха. Петя Дикова например изгуби мястото си в „Cool..T” по Би Ти Ви. Поли Генова също падна от ефира на „Гласът на България“, след като зачена.

Източник: Crimesbg.com, Уикенд