Ути Бъчваров не може да преживее кошмара

Зевзекът не очаквал точно това да го сполети. И то по време на почивката му. Кулинарният ас отпрашил на ваканция в далечна Австралия. Той бил любител гмуркач  и затова искал да се гмурка в Големия бариерен риф. Зевзекът признава, че е изпитвал това удоволствие на много места по света, затова пожелал да изпита истинска радост и на тази известната дестинация.

Но там зевзекът ударил на камък.

„Заради по-големите ми габарити не успяха от първия път да ми намерят точния размер костюм. Но все пак намериха най-големия размер неопренон. Но какъв ужас изпитах, когато трябваше да го свалям мокър. Двама-трима мъжаги от екипа успяха със зор да ме „освободят“ от тези окови“, припомня си със смях конфузната случка топ кулинаря.

Все пак Ути успял да се насити на акулите, октоподите и редица причудливи морски същества, които обитават Големия бариерен риф.

„Но когато се прибрах в стаята, ревях като малко бебе. Лишиха ме от най-скъпото за мен. Бяха претършували багажа ми и ме бяха обрали. Имах един скъп спомен от моята баба-бижу, на което държах много. Бяха ми взели и тази реликва, която винаги е с мен“, не спира да се вайка готвача.