Деси Цонева, една от напусналите звездни участнички от Кухнята на Ада не можа да скрие разочарованието си от любимката на публиката Цветомира. Тя обяви на всеослушание, че врачанката е крайно необразована, а това всички видяха в кулинарното шоу.

Устата Деси Цонева попиля Цветомира от Хелс Китчън:Сладко, но много  простовато момиче! (Журналистката срази и критиците си)

Момичето от Северозапада, което се бори да спечели наградата от шеф Ангелов изобщо не разбра кой всъщност е Наполеон. Няма как да не си чувал за прочутия стратег, военачалник и  император на Франция, който е познат в целия свят като Наполеон Велики. Още повече, че Цветомира завършва кулинарно училище и сякаш изобщо не е била в час.

Само, че най-върлите й фенове бранят Цветомира, обвинявайки даскалите й, че не са и дали нужното образование, което е трябвало да получи и отправиха заплахи към щерката на Митко Цонев.

Устата Деси Цонева попиля Цветомира от Хелс Китчън:Сладко, но много  простовато момиче! (Журналистката срази и критиците си) - Снимка 2

Деси обаче не смята да им обръща внимание и даже ги нападна, макар, че е в Португалия на ваканция:"На Цвети й липсва не само образование, но и всякаква култура. Момичето е сладко,но изключително просто." Явно нивото на младите е такова и заключава: „Нахраниш една проста селянка и целия фейс скача! ЕВАЛА, ПРОСТАЦИ!”, написа в профила си гневната журналистка.