Ето всичко, което не знаем за рапъра Уош МС!Стефан Иванов, известен

повече с псевдонима си Уош МС /държи името му да се изписва на английски - Wosh MC/, е силно момче. А покрай рапа, с който се занимава от години, е придобил лек ореол на безпардонност, дори словесна агресивност на моменти. [caption id="attachment_417024" align="alignright" width="300"]Уош МС Уош МС счита родителите си за единствените авторитети[/caption] И в Къщата на „Биг Брадър Моуст Уондет” се видя, че това не е истинското му лице или поне не единственото. Стефан, който е син на актьорите Иван Иванов и Петя Силянова, е изключително емоционален, дотолкова, че със сълзи сподели за сърдечната си болка, която носи от известно време покрай актуалната си връзка. С признанието си, а и най-вече с ранимата си, богата душевност, Стефан направо сащиса съквартирантите си. Те съвсем не очакваха циничния рапър да се разплаче, говорейки с любов, но и страдание за приятелката си. Тези, които го познават, едва ли са били изненадани. Най-вече родителите му. Именно от тях Стефан Иванов е наследил емоционалността си, непримиримостта си, възгледите и идеалите си, както и решителността, с която ги брани.

„Аз винаги съм весел, ентусиаст. Баща ми също носи огромно чувство за хумор, но много хора не знаят това, не разбират. Възприемат го като странник, особен, тъжен, затворен в себе си човек, правят заключения, без да го познават.

Той е такъв заради нещата, през които е минал в живота си. Защото е разбрал човешките истини и вече не му се говорят глупости, не му се среща с всеки. Не го интересуват клюките и медийните простотии, не се оплита в ежедневните кавги, раздухвани напред-назад. Той е толкова над тях. Много ме кефи като баща. И внимавам какво говоря за него, защото аз съм все още много далече от мъдростта. Аз съм първичен, бунтар – нали съм рапър?! Но напоследък съм по-спокоен, гледам да намеря някакъв баланс”, споделя Стефан, който е вече на 34 години. Кръстен е на дядо си Стефан, който е бил тромпетист, а другият му дядо Георги бил летец. Баба му Ружа пък била циркова артистка – играела виртуозно на трапец. Израснал е по театрите в София. Бил отличник в гимназията, където открил рапа, а и проявил за първи път бунтарския си характер, който със сигурност е от баща му. Когато получил двойка за срока по математика – „напълно несправедливо” по думите му, Стефан толкова се обидил, че година преди да завърши, се прехвърлил в друго училище.

Завършва кинорежисура в Нов български университет, работил е пет години като ефирен оператор в Би Ти Ви, но сега се е посветил на музиката. Мечтае и да е кинорежисьор. И със сигурност ще му се получи, смятат в артистичните среди, като аргументът, разбира се, е краткият документален филм, който Стефан направи като студент в 3-ти курс.

Лентата е със заглавие „Добре дошъл у дома” и е за ролите на баща му в киното. Главен герой във филма, който бе излъчен и по БНТ, е именно големият актьор Иван Иванов. „Реших да го сложа пред камерата и той да говори за себе си. Да се чуят неговите разбирания и нещата, които вълнуват останалите хора”, казвал е Стефан. Рапърът би снимал документален филм и за майка си, но за нея „ще е много специален”. „При нея ще тръгна от дълбокото. При баща ми прескачам някои неща, показвам характера, духа му. А при майка ми бих показал душата й, всичко. А това никак не е лесно. Ако има човек, който със сигурност отива в Рая, това е майка ми. Тя е моят истински идол и пример за живеене. Майка ми е №1, баща ми – №2. Обичам ги!”, казва Стефан, който наистина има изключително силна връзка с родителите си. Баща му със сигурност е най-големият авторитет в живота му. Двамата разговарят дълго за всичко. Стефан споделя възгледите му и се учи от опита му. Приема с готовност и дори търси съветите му. Стреми се да живее според тях. „Най-добрият съвет, който съм получавал, е „Живей красиво!” - от баща ми”, казва той.

А майка му е идол. Стефан силно й се възхищава, както и на баща си. И именно заради емоционалността и характера, наследен от тях, и заради възпитанието, което са му дали, със сигурност надскача клишето „лошо момче” на българския рап.

Мечтае още да твори музика, но и да създаде семейство. И е казвал, че наистина „абсолютно всичко е любов”. Препратката към филма „Всичко е любов”, в който баща му прави забележителна роля, не е никак случайна. Стефан го знае наизуст, пише вестник "Уикенд". „Много искам да имам дете, да бъда баща и съм сигурен, че това ще осмисли живота ми. В момента музиката е моето дете и засега така ще продължа. Има и други неща – това, че съм здрав, че майка ми и баща ми са до мен. Всеки осмисля живота си, когато вижда и усеща любовта. Без любов няма смисъл”, казва Стефан. Източник: hotarena.net