Уош МС все още изпитва любов към единствената жена, която някога е обичал!

Бронзовият медалист на "ВИП Брадър 2014" се оказа много чувствителна и нежна душа. Уош МС се е влюбвал само веднъж истински, но тази любов направо го е изпепелила. Луиза Григорова е единствената жена, която някога е обожавал рапърът. Чувствата му са били толкова силни, че даже години след това те не стихват. Дори риалити форматът, в който цяла България чу и разбра за Стефан, не успя да заличи любовта му, научи Kliuki.bg.

"Още я обичам, може и винаги да я обичам. Луиза за мен беше нещо наистина вълнуващо и бях готов да бъда с нея завинаги. Нещата обаче се развиха болезнено за мен. В Къщата си позволих да плача, което е отчасти и заради Луиза, която вече не ме иска." - е споделил Уош МС пред свои близки.

[caption id="attachment_329923" align="alignright" width="300" class=" "]Уош МС все още страда за Луиза Григорова Уош МС все още страда за Луиза Григорова[/caption]

Според други източници обаче именно рапърът е разбил отношенията си с Григорова, залитайки по бившата си Радина Кърджилова. Самият Стефан твърди, че двете връзки са били по различно време, но слуховете говорят, че той е успял да съчетае нещата. Факт е обаче, че Радина не е останала в сърцето на Уош МС, докато Луиза го е направила.

[caption id="attachment_329925" align="alignleft" width="300" class=" "]Тя е вечната тръпка на Уош МС Тя е вечната тръпка на Уош МС[/caption]

Още с влизането си във "ВИП Брадър" рапърът бе обявил във визитката си, че още обича Григорова. Вътре обаче той сякаш се бе увлякъл по Албена Вулева, но бързо разбра, че нещата там няма да се развият в негова полза.

Чувствената страна на Уош МС накара доста хора да му симпатизират. Въпреки че той влезе в Къщата като може би най-неизвестния участник, изведнъж се сдоби с много почитатели, но не само от жанра на музиката, в която се изявява. Стефан си позволи да се разплаче в Изповедалнята малко преди края на шоуто и тогава зрителите видяха напълно истинската му страна.

В интерес на истината Луиза Григорова нарани доста момчета. Макар че изглежда миловидна и добродушна, звездата от "Стъклен дом" е доста високомерна по характер и не търпи изобщо да не става на нейното. Сред "жертвите" й е и Явор Бахаров, с когото също не се раздели особено приятелски.