Марта Вачкова премина през огромно изпитание, граничещо с унижение, по време на кастинга за италиански филм

Марта Вачкова плати скъпа цена, за да се снима в новия италиански филм за живота на Рудолф Валентино. По време на кастинга човек от прослушващия за ролята екип е опипал бельото на всяка от кандидатките, пише Skandalno.net. Изискванията са били то да отговаря на това, което са носили жените преди един век, за да бъде автентично с филма.

[caption id="attachment_312618" align="alignright" width="300"]Марта Вачкова унизена на кастинг, но успя! Марта Вачкова унизена на кастинг, но успя![/caption]

Българката обаче се е подсигурила с вътрешна информация и е нямала проблеми с тази част от кастинга. Нейната приятелка Дарина Павлова, която живее в Италия, е помогнала много на Марта Вачкова за участието й във филма и в крайна сметка бившата звезда на "Каналето" е спечелила участието си във въпросния филм, научи Kliuki.bg.

Все пак обаче унижението, което Марта Вачкова и останалите кандидатки за ролята са претърпели, е факт. Те не само са се съблекли, но и са били пипани по съкровени места. Рискът на професията за пореден път е бил в действие.

Щерката на Григор Вачков обаче не съжалява, че се е явила, въпреки унижението от кастинга, и е щастлива, че ще участва в италиански филм, който може да се превърне в хит от световна величина.