Наранената жена е способна на всичко, особено ако е щерка на олигарх. Руски при това... Затова наш Гришо трябва да е доволен и благодарен, че Лолита Османова се задоволи само с това, което направи, за да му натрие носа. Вербално. Защото можеше и да е физически...

Знаем, че хасковлията, който имаше сериозна връзка с Лолита, не само я заряза грубо, но и зад гърба й е имал паралелна страстна афера с настоящата си вече приятелка Мадалина Ганя. Румънката, която е известна с това, че отдавна е държанка на богати мъже, не може да се мери с класата на Османова, но... Гришо си е мъж. И като мъж си губи и малкото акъл по всяка по-разюздана гърла.

Унизи го пред целия свят! Лолита Османова публично за Гришо: Грешка и предател! (ВИЖ ТУК)

Самата Мадалина изквича преди седмици, че с Гришо са имали връзка от година, с което явно целеше да нарани още повече Лолита. Ами, нормално - все пак Лолита е богата щерка и не й се налага да се въргаля в чужди кревати за пари, за разлика от Ганя.

Рускинята обаче изобщо не си губи времето с румънката, а насочи иронията си към Гришо като обяви пред целия свят, че той е предател и грешка.

"Да, всички правим грешки с мъжете, попадаме на предател, на неподходящ, на човек, който никога не е бил за нас, но е важно да не гледаме на всички мъже така. Това, че един ще се окаже боклук, не означава, че следващият, няма да е бисер", заяви Лолита Османова.