Яна Акимова сигурно място не може да си намери от срам!

Яна Акимова вероятно място не може да си намери от срам. Настоящата съпруга на Петко Димитров се пука по шевовете от яд, заради думите, които бившият й приятел Орлин Павлов изрече за нея и то публично.

След като го заряза, без да й мигне окото, Яна Акимова си въобразяваше, че е влязла в ролята на фаталната мъжемелачка, а горкият певец ще рони сълзи. Е да, но нищо от това не се случи. Орлин Павлов не само не се тръшна за нея, но дори си позволи да я унижи публично, като заяви, че тя никак не му липсва, защото е недорасла и няма какво да си каже с нея, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_307585" align="alignright" width="300"]Яна Акимова бе сразена от думите на Орлин Яна Акимова бе сразена от думите на Орлин[/caption]

"Яна Акимова е вън от живота ми. Не успяхме да останем дори приятели, защото сме много различни. Тя е още някак малка, има нужда от повече опит и да се научи да разсъждава правилно за доста неща. Няма какво да си кажа с нея, затова и не ми липсва. След още няколко годинки лутане може би ще стане наясно със себе си", каза Орлин Павлов, а думите му удариха като камък по егото на танцьорката Яна Акимова.

Певецът не пропусна да добави и, че Яна Акимова не е била нито за миг жената на живота му. Тази, която бил обичал от сърце, бела с цели 18 години по-голяма от него и към момента е на 52.

Раздялата с нея го съсипала, а не тази с Яна Акимова. Но дамата живеела зад граница и било почти невъзможно отношенията им да продължат. Въпреки това и до днес си говорели по телефона и се виждали, когато могат.

Не се знае как самочувствието на Яна Акимова ще понесе думите на бившия, но фактите са факти, дори и да не ни изнасят.