Униженията, насилието и гаврите с жените не са от днес в нашата държава. Плоската и откровено тъпа хвалба на Тити Папазов, който остригал до голо главата на бившата си приятелка навремето, не е негов "патент". Това е практика, която въвеждат мутрите в годините на висаджиите и сикаджиите.

Първата, която яде дървото, или по-точно ножицата, е Глория. Да, примата на чалгата е била обръсната нула номер от тогавашния си любовник Жоро Илиев. В един период той оставя съпругата си - Мая Илиева и отива да живее с Гло, която тъкмо прохожда като звезда в поп фолка.

Е, един хубав ден Главния побеснява от ревност, хваща Глория и я прави кубе. Месеци наред тя се крие и не смее да се покаже в този си вид, а когато й се наложи, ползва перука.

Ако помните и пловдивската мутра - Жоро Главата, той сътвори нещо подобно на Николета Лозанова. НиЛо обаче мина по-тънко от Глория, защото не била обръсната нула номер, а той хванал косата й, която била вързана на опашка и кръцнал опашката.

Николета пищяла и се молела, но Главата бил непреклонен - резнал опашката й, хвърлил я в тоалетната и пуснал водата...

Да, такива са отношенията между така наречените лоши момчета и техните метреси, затова е добре момичетата да се замислят кого харесват.