Народната певица Ива Давидова трябваше да изтърпи унижението на живота си. То е свързано с бащата на дъщеря й, с когото са в развод, а отношенията им са толкова лоши, че са забравили как някога са се обичали.

Димо, който обвинява Ива за разпадането на брака им, вече е лудо влюбен в жена, която живее в Германия. Тя се казва Радостина и двамата кроят общо бъдеще заедно.

В интернет обаче се появи видеоклип, в който Димо стои до Ива и се обяснява в любов на Радостина във видеовръзка. Това е най-унизителното, което един мъж може да стори на жената, с която е бил.

Той се кълнеше, че няма друга жена в живота му и се изкарваше жертва на властната Ива. Оказва се обаче, че през цялото време е лъгал и всъщност изневярата му е сложила край на брака му с певицата.

Жалко за детето им, но очевидно за Димо задоволяването на нагона е по-важно от бащинството. Ива Давидова пък е унизена толкова много, че ще й трябва време да се възстанови емоционално.

Дълго време Димо твърдеше, че с Радостина са само бизнес партньори. После обаче наяве излязоха техни свалки в чатове, а сега и това видео. Вижте видеото с очите си!

Източник: БЛИЦ