Венета Райкова получи грандиозно унижение от колежката си Миглена Ангелова

След като се вдигна доста голям медиен шум около това дали "Дневникът на Венета" копира "Искрено и лично", Миглена Ангелова най-после взе отношение по въпроса. Дълги години именно тя беше водеща на второто предаване и в момента не й е приятно, че Венета Райкова върши същото под друго име, научи Kliuki.bg.

"Венета беше много добра в нейното си амплоа, сега обаче си личи, че мястото й не е тук. Аз никога не бих направила компромис с личностния си професионализъм, както прави тя в момента. Да се подмазвам на 5-6 известни личности в България не бих приела никога." - споделя Миглена Ангелова пред "Шоу".

"Мис Искрено и лично" е в ужасни отношения с ТВ7, по която се излъчва "Дневникът на Венета". Затова донякъде е обяснима неприязънта й към предаването, откъдето следва и тази към Венета Райкова. Миглена дори води дело срещу телевизията, претендирайки че преди година и половина е била уволнена несправедливо.

"Тогава властта в ТВ7 беше предприела антибареков курс и изведнъж някой реши, че аз съм човек на Бареков, а даже не го познавам. Затова сега искам да докажа по съдебен път, че нещата там не трябва да се случват така." - казва Миглена Ангелова.

В момента журналистката не е на екран, но се занимавала с проекти, свързани с чужди инвеститори. Тя не пояснява дали става въпрос за телевизия или се е насочила към друг вид бизнес. Онова, в което е сигурна обаче, е провалът на Венета Райкова в ТВ7.

"Работата стана така, сякаш за да не вземат мен, взеха Венета. В подобно амплоа тя няма да бъде възприета много добре. Всеки си има своя стил. Но понеже ги съдя, трябваше да търсят друга водеща за своето предаване." - разказва още Миглена Ангелова.