Рогата на Кристиян Талев са толкова големи, че чак висят. Жена му му изневерява пред неговия поглед, а той се прави, че не вижда.

Цветелина Петрова е била уловена в интимна поза с колега на мъжа си. Става въпрос за рапъра с псевдоним Voyage, който  е едва на 20 г.

Цвети се е гушкала с младока, докато той я обарвал на определени интимни места. Двамата се правели на приятели, тъй като младежът ще прави дует с Криско, но истината е, че е свалил жената на своя идол.

От Цвети можеше да се очаква подобно нещо. Тя е изключително красива, но и бивша стюардеса, а стюардесите са известни с разюздения си сексуален живот.

Неслучайно Криско забрани на Цвети да работи, след като двамата официално се събраха да живеят  заедно. Рапърът си познава жената и знае, че тя е шавлива.

През годините е имало слухове и за други нейни изневери. Брюнетката е с много тежък характер и често с Криско си вдигат огромни скандали, след което няколко дни са разделени. В тези дни се говори, че Крисковица нарочно му слагала рога за наказание, че я е ядосал.

Въпреки всичко двамата надали ще се разделят. Цвети е изцяло зависима от парите на Криско, а той пък се нуждае от майка на децата си.

Източник: Crimesbg.com