Попфолк дивата Анелия има повече от 20-годишен опит в любовните си връзки с мъже, но досега не е била с нито един за повече от няколко години. Най-сериозната й връзка е бракът й с Коко Динев, който продължи 5 години.

След него Ани така и не успя да намери мъж за дълготрайни взаимоотношения. Фолк дивата се оказа твърде взискателна и затова никой не може да я изтърпи.

Говори се, че Анелия е с много труден характер. Постоянно изисквала мъжът до нея да я обгрижва, а тя не правела същото за него. Освен това често вдигала скандали, когато нещо не стане на нейното.

Образът на милата Анелия, който познаваме от екрана, нямал нищо общо с този, който е у дома. Това е и причината да не може да си намери постоянен мъж вече толкова много години.

Очевидно обаче 40-годишната певица е осъзнала проблема си и затова търси помощ. В момента тя посещава курса „Приеми мъжа такъв, какъвто е“, който е воден от Наталия Кобилкина.

Фолк дивата се опитва да работи върху себе си и къде е проблемът, който отблъсква мъжете. Дъщеря й вече е голяма и явно Ани се страхува, че един ден ще остане на стари години напълно сама.

Източник: Crimesbg.com