Лидерът на „Продължаваме промяната” може да се счита за фактор в политиката, но в семейството си е безгласна буква, защото всички важни семейни решения се взимат от жена му Линда. Самата тя разкри, че не дава никой да й се бърка в домашните въпроси.

Линда, която върти успешно сладкарски бизнес, се оказва доста властна жена. Говори се, че години наред тя е подтискала егото и самочувствието на мъжа си и затова той се е захванал с политика, където да може да се изяви без нея.

Предполага се, че властното поведение на Линда е подтикнало Кирил Петков към изневяра с Лена Бориславова. Бившата му говорителка в момента е бременна, но не е ясно дали бебето й е от Просто Киро или от годеника й Миро.

Петков и в политически план не е достоен лидер според мнозина. Повечето от гласоподавателите на ПП предпочитат Асен Василев, който се държи по-арогантно и говори по-остро.

Изследванията показват, че най-масовите изневери на мъже стават, когато са женени за властни жени, които не им дават да си поемат въздух. Това обяснява забежката на Петков с Лена.

Линда обаче обича да си прави всичко сама не само в брачните отношения, но и в домакинството. Въпреки че семейството й може да си позволи домашна помощница, тя предпочита да действа сама у дома.

Източник: Crimesbg.com