Биляна Евгениева продължава битката за парите на богаташа Христо Сираков!

"Това не е краят, Христо! Няма да ти върна пръстена, нито ще спра да те търся. Аз те обичам, трябва да сме заедно. Не искам друг. Искам само и единствено да се омъжа за теб." - са думите на Биляна Евгениева към Христо Сираков, научи Kliuki.bg.

Ицо 100-те манекенки я унизи жестоко, след като я изхвърли от дома си, тъй като манекенката му измени с футболиста Благой Георгиев. Бизнесменът наскоро си поиска годежния пръстен, но както виждаме, Биляна няма никакво намерение да го връща. Нещо повече. Тя бие много свои колежки по наглост, защото след това, което причини на Сираков, не се отказва да го тормози. Както вече писахме, тя го преследвала на много места и искала да си го върне.

[caption id="attachment_319773" align="alignright" width="300"]Биляна Евгениева все още се бори за парите на Христо Сираков Биляна Евгениева все още се бори за парите на Христо Сираков[/caption]

Всъщност обаче виновник за цялата абсурдна ситуация в момента е донякъде и самият Христо Сираков. Той все още има чувства към красавицата и това личи по публичните му изявления. Списание Love Style излезе с информация, че Ицо 100-те манекенки е простил на Биляна Евгениева, но все още не желае да я приема в дома си. Очевидно милионерът се намира на кръстопът, което донякъде е изненада, тъй като малко мъже могат да понесат тяхната любима да се занася по най-долния начин с друг в нощен клуб.

Познатите на Биляна Евгениева са наясно, че тя е доста меркантилна жена и няма да се предаде лесно, когато са намесени много пари, както е случаят с богатия Христо Сираков. От друга страна приятелите на бизнесмена би трябвало да виждат истината, след като той самият е заслепен от чувствата си. Факт е обаче, че Биляна все още има шанс да се намърда в живота на Сираков, въпреки долната си постъпка.