Емануела и Калоян Иванов бяха поредната двойка, която отпадна снощи от формата "Денсинг старс". За чалгарката това беше огромна загуба и най-вече удар по егото й, защото беше убедена, че феновете й ще я избутат до финала, а екипът на шоуто ще иска да я задържи, понеже е секси.

Е, оказа се, че нито е толкова секси, нито гореща, нито пък умопомрачителна танцьорка, а просто една интригантка с леко поведение, която за малко да разведе първия си танцов партньор с жена му. Да, говорим за Иван Карастоянов, с когото Емануела преспа още в първите дни, след като нагло го съблазни.

Калоян й бе насаден втори, след като Иван се изплаши за брака си и връзката с жена си и сам напусна предаването. Но и вторият й партньор не я хареса. Оказа се, че Калоян не искал и да чуе да придружи певицата днес в "Преди обед", както правеха другите отпаднали и това разярило чалга певачката.

Тя дори опита да хвърли вината за отпадането си върху Калоян като заяви, че Иван бил по-добър от него. Разбира се, това бе отчаян опит да се измъкне и да му натрие носа за унижението, но не успя.

А зрителите я нападнаха, както никога и я посъветваха да се прегледа, да си оправи менталните проблеми и да спре постоянно да прехвърля вината за всичко върху другите, само не и върху себе си.

Източник: Crimesbg.com