Каквото и да кажат, или да направят тризначките, надали ще има някой изненадан. След толкова години сме свикнали с простотиите и тъпотията им до такава степен, че вече нищо не ни учудва. Не ни учуди и Надежда, с поредната си идиотия в мрежата.

Знаем, че от трите, само Любов успя да се седне на Д-то, да създаде семейство и да живее някакъв нормален живот в Лондон. Тя не иска да вижда сестрите си, а и как да иска - то да се хвалиш ли с "такова чудо", което проси и предлага тялото си по улиците?!

Точно това направи и тризначката Надежда онзи ден. Сигурно пияна (то не е сефте), тя се съблече и си показа анатомията в нета като изрева: "Кой иска тези красоти, а?!"... При все "красотите", май не се намериха кандидати. Не и сериозни, защото зевзеците, които я направиха на нищо за пореден път, са безчет...

Надежда показа повехнало лице (но с този начин на живот какво да бъде), паласки, сплескани и виснали балкони, както и отпуснати ръце. Посъветваха я да вземе и да се стегне, докато все още се води млада, защото гледката никак не е лицеприятна.

"То майната му на гледката, ами ще си съсипе организма и здравето", коментират по-меки към нея потребители.

Източник: Crimesbg.com