Шокиращо разкритие за мъжа на Преслава разтърси феновете й. Оказа се, че мъжът на Преслава всъщност не е неин мъж, а на законната си съпруга. Да, Павел Лазаров продължава да бъде женен за Емилия Лазарова - жената, която му роди първородния син.

Това разкритие направи самата Емилия, очевидно наквасена до козирката, защото постът, който пусна до Преслава, беше пълен с брутални правописни грешки.

Не е ясно защо Лазарова се е надъхала да "хапе" певицата точно сега, при все, че вече седем години Павел е с нея и дъщеря им, но думите й разбуниха духовете. Тя пожела на Преслава, която нарича Петя - с истинското й име, да стане най-после част от фамилията Лазарови.

"Петя, пожелавам ти да станеш част от това голямо и хубаво семейство, защото аз като единствената законна госпожа Лазарова и майка на сина на Павел Лазаров, съм твоя приятелка от близкото ти обкръжение. Много години криех, че Павел е бащата на сина ми, но сега казвам, че аз съм короната на всички нас - аз съм единствената законна жена на този мъж", избълва Емилия, която настина успя да шокира мрежата.

Видно е, че последната само се е правила на дружка на Преси, а поведението й в момента е абсурдно.

Източник: Crimesbg.com