Мария Игнатова бе рожденичка вчера. Водещата на "Господарите" чукна 44 лазарника, макар че за момент забрави това. В своя Инстаграм тя гръмко написа, че става на 43. А след известно време, когато явно някой я е коригирал, не изтри първоначалния си пост, а добави отдолу "поправка" - "На 44 съм станала, но това едва ли е важно. Годините са без значение", пошегува се Мария.

Ние обаче не се шегуваме като ви казваме как любимият й мъж Нойзи я изненада за празника. Как ли?! НИКАК!

Самата Мария сподели, че е празнувала рождения си ден у дома, само с Нойзи и по пантофи. Единственото, с което Ивайло Цветков - Нойзи се разписа, бе букет от червени рози. Все нещо трябваше да й подари, че барем да се снимат с него, нали?!

Последователите на Мария в нета са потресени от това и се скъсаха да коментират как може този "чичка" да е толкова недосетлив и егоистичен.

"Стига бе, това ако беше някоя друга, досега да се е изфукала с топ парти, с гости, с подаръци и изненади, които съпругът й направил. Гледайте една Кремена Халваджиян какви чудесии прави на всеки РД, а нашият Нойзи оставил Марчето вкъщи. Сигурно я е накарал и да му готви на празника си, убедени сме", коментират възмутени потребители.

И питат Мария къде й е бил умът като се е заженила...