Иво Аръков никога не е бил сред особено долюбваните ни актьори, още по-малко пък типаж мъжкар, какъвто е един Асен Блатечки, примерно. Но въпреки всичко доскоро той поне минаваше за мъж. Казваме "доскоро", защото по вина на гаджето му, все по-често го обявяват за момченце от нежните...

Приятелката на Аръков е известна в мрежите предимно с едно - внушителната си гръдна обиколка. Явно обаче тя се е заела да трансформира любимия си като е започнала с визията му. Нещо, което не се хареса особено на феновете на актьора.

На последните си снимки Иво е облечен твърде кичозно и дори кифленски, като парадира с парцалки на Версаче, странни потници с нетипични за мъжете деколтета, както и куп дрънкулки по себе си. То не са пръстенчета, ланци, гривнички, изчанчени слънчеви очила и прочие.

"Тая Габи хептен му е изпила мозъка. То и преди Ивчо никога не е блестял с особена сила и мъжественост, малко кьосе пада, но сега е замязал на един от ония модерните - с евроценностите. Облича се като кифла, снима се като кифла, прилича на кифла. Е, познайте какъв е станал - кифла!", съдират го в мрежата.

Самият Аръков още не е отвърнал на подмятанията, но и какво ли да каже. Все пак всеки има правото си на мнение.