Наталия Гуркова носи огромно богатство само на едната си ръка!Наталия Гуркова обори слуховете

, че мафията в ЮАР я е принудила да се откаже от наследството, което й се полага като вдовица на черногорския търговец на диаманти Джордже Михалевич. [caption id="attachment_422012" align="alignright" width="300"]Наталия Гуркова Пръстенът за половин милион долара на Наталия Гуркова[/caption] За Мис България не е от особено значение дали ще получи известна сума от състоянието на покойния си съпруг. Тъй като приживе той се е погрижил тя да бъде обезпечена до живот.

Вдовицата на черногорския бизнесмен, който бе разстрелян на светофар в Йоханесбург в края на септември миналата година, наскоро се завърна в публичното пространство. От траура успя да я измъкне друг мъж.

Режисьорът Стилиян Иванов я убеди да застане пред камерата му за съвместния им онлайн проект, в който Гуркова се изявява в ролята на водеща. Съвзела се от трагедията, която я сполетя, Наталия вече обхожда медиите, макар да избягва темата за трагичната раздяла със своя любим. Тя категорично отказва коментари за личния си живот. И се е зарекла, че никога няма да излее душата си за ада, през който премина. Дори и да не получи и 1 долар от наследството на Михалевич, Гуркова притежава завидна колекция от диаманти. Един от които показа по време на последната си изява по Би Ти Ви преди няколко дни. Вместо брачната халка върху безименния пръст на дясната ръка на Наталия грее изключително масивен диамант. Според запознати бижуто е само прашинка в колекцията на Мис България. Преди години, на сватбата й с Михалевич, всеки един от гостите получи малък диамант за спомен от младоженците, пише Ретро. Както е известно, Джордже търгуваше с диаманти. Като една от версиите за разстрела му е именно свирепата конкуренция в бизнеса със скъпоценни камъни в ЮАР. Твърди се, че най-чистите диаманти черногорецът не е пускал в търговската си мрежа, а е подарявал на съпругата си. Скъпите дарове през годините Гуркова пази в банков трезор, като се смята, че те са на стойност за близо $10 милиона. Специалисти в ювелирното изкуство допускат, че диамантът върху ръката на Наталия спокойно може да струва половин милион долара.