Все сме виждали в една връзка единият от двамата да е по-прост, но когато и двамата нямат ум за пет стотинки, се получава... това. А именно - сагата между Християн Гущеров и Светлана Гущерова, които станаха за смях пред цялата държава.

Двамцата разиграха същински цирк преди малко повече от месец, когато се разделиха със скандал, уж подаваха молба за развод, а после се събраха - ни лук яли, ни го мирисали. Хайде, това как да е, но след четири деца да направиш и пето, при това за нула бройки... на този рекорд могат да завидят и ромите в гетата, дето разчитат на социално подпомагане за брой челяд.

Новината, която гръмна днес е, че чевръстият и очевидно потентен Мечо е напълнил фурната на плеймейтката за пети път. Има и снимки. Хрисито се пусна с любимата си от морето, където показва как нежно я държи за коремчето, което и самата тя крие с ръце.

Гущерова пък показа фотос на кльощавите си бедра (знаем, че цял живот гладува, за да е слаба), на едно от които е татуирала рождената дата на мъжлето си. Сиреч - вижте колко го обичам, повече няма да го зарежа...

Всичко хубаво, но потребители, а и познати на двамата, се чудят защо не спрат да се възпроизвеждат и кой ще възпитава, храни и отглежда децата, които създават с такова бясно темпо. Още повече като се знае, че имат дългове оттук до Луната.

Източник: Crimesbg.com