Да, разделени са. И то от няколко месеца. Емилия и Жорж Башур не са обявили този факт публично, а причината е повече от основателна и разбираема - общата им дъщеря Жоржина и останалите деца на певицата, които са свикнали с Башур и не искат шум, клюки и обиди по мрежата и медиите.

Бизнесменът обожава щерка си, а и изпитва огромно уважение към Емилия затова, че не само му роди дете, но и бе до него в най-тежкия му момент, когато изгуби сина си Феди в катастрофа. Затова и Жорж направил всичко, за да остане в добри отношения с Емилия и не спира да й помага, въпреки че живее реално с друга.

Да, става дума за красива брюнетка, която се занимава с недвижими имоти и с която Башур най-безсрамно изневерявал на Емилия с месеци, преди тя да разбере. Аферата му с брокерката била бурна и гореща, а той отсъствал все по-често като наел квартира, в която да се люби с изгората си.

Точно в тази квартира ги спипала Емилия, на която "любезни" източници доверили какви ги върши мъжът й зад гърба й. Ема излязла един ден след Жорж, запалила колата и го проследила. За да го види точно в момента, в който се среща с любовницата си пред входа на непозната кооперация, целуват се страстно и влизат вътре.

Шокът за певицата бил голям, защото тя още обича Башур, но й оставало само да се надява, че онази ще му омръзне и той ще се върне при нея.

Източник: Crimesbg.com