На Мария много й порасна работата, откакто завъртя главите на двама милионери!

Миньончето Мария, което по време на турнето на Пайнер в Стара Загора, се скъса да повтаря колко обожава родния си град, излъга най-безсрамно. Големите й приказки бяха само отчаян начин да привлече повече публика на концерта, след пълното фиаско на стадиона в Русе. Истината е, че Мария не само не обича града си, но и се срамува от корените си, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324391" align="alignright" width="300"]Мария На Мария и Ирена Кирова много им порасна работата[/caption]

Това разкриха близки на певицата, но и самата тя чрез снимките във Фейсбук. На тях ясно се вижда, че всеки път, когато Мария има повод да отскочи и да остане в Стара Загора, тя не се връща в родния си дом, а отсяда в най-скъпия и луксозен хотел - досущ като чужденка, пише Хотарена.нет.

"Мария и сестра й Ирена Кирова имат хубав и голям дом в Стара Загора. Там, където са родени и където е преминало цялото им детство и тийнейджърските години. Кой нормален човек не би пренощувал в родната си къща и кой не би изпитвал носталгия към нея всеки път, когато се връща в града си?! Мария и Ирена Кирова обаче не го правят. Двете госпожици са толкова "велики", че не припарват до стария си апартамент, а отсядат винаги в най-скъпия хотел. Че и снимки оттам публикуват - да не би още някой да е останал заблуден, че са старозагорки, вместо софиянки", коментират близки до Мария в Пайнер и не крият недоумението си от постъпките на певицата.

[caption id="attachment_324392" align="aligncenter" width="300"]Двете никога не отсядат в родния си дом в Стара Загора, а в най-скъпия хотел Двете никога не отсядат в родния си дом в Стара Загора, а в най-скъпия хотел[/caption] [caption id="attachment_324393" align="aligncenter" width="225"]Ето и нагледните доказателства, че се срамуват от корените си Ето и нагледните доказателства, че се срамуват от корените си[/caption]

Всъщност действията на Мария са напълно обясними - поне що се отнася до сходството в умствения багаж на много т.нар. бг звезди и предимно чалгари.

[caption id="attachment_324394" align="aligncenter" width="225"]Ирена Кирова се фука в хотела в родния си град Ирена Кирова се фука в хотела в родния си град[/caption]

Как би могла Мария да се унижи дотам, че да отседне в родния си дом, когато отдавна вече живее като принцеса. Първо беше бракът й с Димитър Андонов, който я дари с щерка й Марая, а и й остави солидно наследство след развода.

[caption id="attachment_324395" align="aligncenter" width="225"]То не са пози, то не е чудо... То не са пози, то не е чудо...[/caption]

А от години вече на линия е следващият бизнесмен милионер Християн Гущеров, който на свой ред я обсипва със злато и пари. "Как глезлата ще се изложи да разкрие откъде е и къде е живяла цял живот?! Да не е луда?! Това обаче е наистина позорно, защото този, който се срамува от корените си, не може да се нарече истински човек", коментират по форумите в нета.