Силиконовата бръмчалка Джулиана Гани ще роди второто си момченце след броени седмици или дори дни. Както знаем, тя ще дари с първороден наследник новия си мачо - полицая Теодор Гецов, а за нея това ще е второ дете. Първото бе от Илиян Найденов, на когото тя буквално хариза грижите за малкия им Давид.

Сега Гани уж няма търпение да гушне новото си бебе, но мнозина подозират, че го прави досущ със същата идея като при първото - да си направи пиар няколко месеца, да се поснима с бебока, а после да го сурне на този, който може да го гледа.

Друго обаче потресе всички и това е името на бъдещото бебе. Джулиана Гани призна, че вече е решила как да се именува малкият, който щял да носи първата буква от името на нейната родителка. Тя се казва Екатерина и следователно името на момченцето ще започва с Е.

Шокиращото обаче е, че той няма да се казва нито Емил, нито Евлоги, нито Евстати... а ще има чуждо име. "Няма да си кръщавам детето с прости и селски нашенски имена. Държа да бъде чуждо, да бъде интернационално и да може да се употребява по цял свят. Защото това момченце ще има бъдеще навън", цвилила от кеф Гани и слагала "тигана", макар "рибата да е в морето".

"Само да не стане от много приказки към пълна нула, както направи с Давидчо. Джулката освен себе си, друг човек не признава, дори и собственото си отроче", коментират в нета.