Слуховете за новата любов на Дани Петканов се оказаха силно преувеличени. От няколко дни се говореше, че Лудия репортер си има ново гадже и нещата помежду им ставали дори сериозни. В това май повярва и бившата му Алекс Богданска, но се оказа, че именно тази цел е гонил Петканов.

Близки до него разкриха, че това е опашата лъжа от негова страна, измислена с единствената цел да държи Александра далеч от него. Даниел се опасявал, че в момента, когато двамата са в добри отношения заради детето, тя може да си направи погрешни изводи и да реши, че има шанс да се съберат.

"Даниел е зевзек, с лек характер е и бързо му минава, дори когато е сърдит. С Александра той взе решението да се разведат, така че няма защо да й търси кусури, държи се приятелски с нея, смеят се, говорят си нормално. В един момент обаче му се стори, че тя започва да приема това по различен начин. Не му се иска да я залъгва и затова си измисля любови", разкриват източниците.

И добавят, че Петканов не искал и да си помисли за повторно - трето поред събиране с Богданска, с която осъзнал, че са коренно различни като хора. "Той иска нормален живот, а тя все драпа да е под прожекторите, да трупа лайкове и фенове. Ами не става", коментират те.

Само преди дни самата Алекс призна в ефир, че Даниел е голямата й любов в живота, друг не била обичала така.