Ама той е красив, ама той е умен, ама той е талантлив, ама той е почти гениален... Той е The BEST!!! Тези думи редеше и продължава да реди Антония Петрова за първородната си рожба - Благовест Батинков, когото явно целенасочено наричат Бест.

На Бест нищо не му се отказва и от малък е свикнал да живее едва ли не като царче - каквото поиска и хоп - мама и тате му го предоставят, защото... ами как защо, нали е Бест?!

УНИКУМ: 5-годишният син на Антония Петрова с вулгарни жестове в нета! (Тоца горда - ШОК СНИМКИ)

Е, макар и на 5 годинки, Благовестчо не пропусна да се изака на метеното и да покаже що за възпитание са му дали "възпитаните му и интелигентни" родители. Снимката е от тези дни, докато фамилията беше на новогодишната си редовна ваканция на Малдивите.

УНИКУМ: 5-годишният син на Антония Петрова с вулгарни жестове в нета! (Тоца горда - ШОК СНИМКИ) - Снимка 2

Тоца явно е заета със собствената си персона, която й признаваме, че все по-умело разкрасява с филтри и с фотошоп, та май не забелязва гневната физиономия на синковеца си и наперения му към камерата среден пръст.

Батинкова може и да не вижда, но потребителите виждат, а реакциите към нея и съпруга й Ивайло Батинков са унищожителни. "Как може, това възпитание ли е?! И то вие, дето мрете да претендирате за изисканост и стил. Видяхме ви колко сте "изискани", възмущават се хора в нета.

Източник: Crimesbg.com