Видимо променена, певицата вече не е онази анорексичка, в която се бе превърнала

От доста време продължава връзката на Преслава с Жоро Бирмана, напоследък обаче те вече я демонстрират по-открито. Даже се предполагат, че живеят на семейни начела.

[caption id="attachment_303919" align="alignright" width="300"]Обичаната от множество фенове Преслава Обичаната от множество фенове Преслава[/caption]

Както е видно от последните й участия, любимката на поп-фолка е понаедряла и след хилядите спекулации около нейното отслабване - диета, наркотици, любовници, депресия, какви ли не бяха причините за това тя да свали толкова много килограми, както коментират и колегите от Glory.bg. Сега вече мнозина споделят, че изглежда много по-привлекателна. Или се е отпуснала по празничните хапвания или наистина мечтата на хиляди нейни фенове ще се сбъдне и те ще я видят в ролята на майка. Все пак тя отдавна има сериозна връзка, годините й се увеличават, кариерата й е на върха си, моментът за дете е повече от идеален. Дано всичко това се потвърди и скоро да се разпространят снимки на Преслава като бременна.

Дали сега или не, надяваме се, че красавицата ще реализира и тази своя мечта един ден!