Цвети от Хелс Китчън е образът, който гарантирано ще липсва в предаването през оставащите му епизоди. Знаем, че шеф Ангелов трябваше да изпрати 18-годишната сладурана у дома във Враца, защото на последния етап от кулинарната битка, силите едва ли щяха да й стигнат. Той обаче и подари черната куртка, която Цветомира си заслужи и с която трябва да се гордее.

Това и прави култовата чаровница - радва се, че е успяла да докаже себе си във формата и макар да е най-малка, е успяла да пребори доказани готвачи. Днес Цвети се готви за абитуриентския си бал и заляга над уроците, защото й предстоят изпити.

Тя призна, че няма гадже и няма време за излизане с приятели, камо ли за любов. Оплака се обаче, че има доста нахалници, които я тормозят в нета. "Аз много ухажори имам след предаването, но и много нахални мъже има. Ако знаете какви работи правят и изпращат, ауу... мале мила, прилоша ми чак. Как може да ти пращат снимки на онова си нещо?! И да викат, че искат да ти станат гадже. Че коя жена ще се радва на това?!", искрено се възмущава малката фурия.

Тя е убедена, че ще срещне човека, с който да бъде занапред, но не бърза, защото е едва на 18 и има по-важни неща за правене. "Искам да си отворя мой ресторант и знам, че ще успея някой ден", казва Цветомира от Враца. А ние от сърце й го пожелаваме!