Тази пролет стартира е ефира на БТВ нашумялото щоу "България търси талант"

Тази година "България търси талант" е без участието и подкрепата на фамилията Халваджиян. Заедно с Маги, от журито явно отпадна и чаровната Хилда Казасян. В състава от досегашното жури остава само писателят Любен Дилов - син, научи Kliuki.bg.

Кои са новите членове и защо пък точно ТЕ? Както пишат и от "Жената Днес", новото жури включва още Есил Дюран - която знаем, че беше жури и в друг формат, но за музика, преди години; популярната актриса Ваня Цветкова - която също има опит, тъй като се изяви в предния формат на "България Търси Талант" като гост водещ и беше доста добра в това си поприще. Голямата изненадата е свързана с появата на Асен Блатечки. Той по-рядко се е появявал в ролята на водещ или жури на някакво шоу, но пък е толкова харесван и известен сред аудиторията, че явно се разчита на това, че Блатечки е една от големите ни кино звезди.

[caption id="attachment_306779" align="aligncenter" width="300"]"България търси талант" започва през тази пролет "България търси талант" започва през тази пролет[/caption]

Очакваме формата, за търсене на таланти от всички възрасти, през тази пролет, както и шоуто за детски таланти, което ще го конкурира по Нова ТВ. Ще бъде интересен сезон, затова ни остава само да го чакаме с нетърпение!