Венета Райкова показа, че не си пада по Сашо Диков

Красивата Венета Райкова обиди жестоко колегата си от Нова ТВ Сашо Диков. По време на интервюто с Елена Кучкова, водещата на "Горещо" се изпусна, обявявайки Диков за "такова дърво", забеляза Kliuki.bg. Изказването й бе продиктувано от темата за мъжките умения в леглото, които бяха засегнати в разговора с Мис Плеймейт. Кучкова бе попитана от Венета за по-пикантни неща, които й са се случвали. Ели се опита да се измъкне с отговор, че в предния ден е била разпитвана за подобни неща от Сашо Диков. И тогава дойде звездната реплика на Райкова "Сашо Диков е такова дърво...".

Всъщност Венета може би искаше да каже, че колегата й е вече на възраст и не ги разбира много нещата с днешните млади красавици като Елена Кучкова. За зла участ на водещата обаче, прозвуча невероятно обидно за Сашо Диков, защото един мъж и на години да е, едва ли би искал да бъде "такова дърво".

[caption id="attachment_307861" align="alignright" width="300"]Veneta-srazi-Sasho Венета Райкова порази Сашо Диков в ефир[/caption]

Интервюто с Мис Плеймейт иначе се оказа доста интригуващо, предвид разкритията на хубавицата. Тя разказа в ефир ексклузивни неща като насилвания от бивш любовник или пък уголемяването на своята гръдна обиколка. И двете са свързани с престоя й в Лондон. Заради насилванията, Кучкова е заминала за Англия. След това с парите, спечелени в британската столица, Елена си е платила операцията за подобряване на своята гръд. Когато стана въпрос за майката на плеймейтката, Ели се разплака, защото гнусните слухове за танцьорката с икономическо образование се отразявали най-вече на родителите й.

Уникалният гаф на Венета Райкова обаче ще се помни дълго. Думите й по адрес на Сашо Диков подсказват самото мнение на блондинката за него. Явно водещата на "Горещо" смята колегата си за доста голям "сухар", както се казва на жаргон. Едва ли е много подходящо обаче точно в ефир България да разбира за личните виждания на Венета Райкова.