Дениз Хайрула винаги е имала претенции и е натяквала каква "дама от класа" е и как хората й завиждат, затова говорят за нея небивалици от сорта, че е лека жена. Е, както са рекли старите хора - Видовден дойде. И ето, че Хайрула сама си призна това. Ами... лекичка си е, какво да се прави...

Дениз изобщо не вкара мисъл в разговор с последователи и взе да разказва история от миналото си с бившо гадже. Скъсали, а тя много искала да си го върне, ревяла, та се тръшкала. И решила да поиска помощ от най-добрия му приятел, да я посъветва какво да направи.

Видели се с въпросния приятел в заведение и се подкарали с шотове. Хайрула гаврътнала толкова, че се наквасила до козирката и едва шавала. Обаче не се прибрала като нормална жена, а отишла в дома на въпросния приятел. Където продължили да си "допиват" с високи градуси.

"По едно време ми стана зле и легнах на леглото, а той искаше да дойде до мен. Казах му да не го прави, защото ще повърна и наистина повърнах - целия коридор му олях. После обаче с него се хванахме и имахме връзка", чурулика ли чурулика Дениз, без да си дава сметка какво е казала.

"Тая луда ли е?! Уж обичала един, а се изтряскала с най-добрия му приятел. И не се усеща, че сама си сложи етикета. Патица!", коментират в нета.