Танцьорът Иван Карастоянов вече ще е адски внимателен, ако му се наложи отново да си избира партньорка за нов сезон на "Денсинг старс". Защото кошмарът с Емануела не само не секва, а и се задълбочава. Разбира се, причината е самата певица, която вместо да си трае, не млъква. И продължава да говори ли говори за Иван, все едно е лишена от акъл.

Знаем, че Емануела и Калоян Иванов отпаднаха от шоуто тази седмица, а певачката хвърли вината върху Калоян. Видиш ли, Иван бил по-добър от него и ако била останала с Карастоянов, щяла и до финал да стигне.

Емануела обиди жестоко Калоян, а после явно са й казали, че е прекалила и тя се хвърли да се извинява и да се оправдава, с което затъна още повече в помията. Чалгарката започна да обяснява, че не е имала предвид това, че Иванов не е добър в танците, а това, че с Иван имала... специални отношения.

"С него много се сближихме, имаше емоция, усещахме се някак. Не знам защо с Калоян не се получи тази химия, иначе той е прекрасен човек и професионалист, но с Иван... с Иван беше различно", каканиже певицата, без да си даде сметка, че Иван напусна точно заради флиртовете й и скандала с жена си.

Накрая все пак Емануела се сети да измрънка, че нямала нищо към Ваньо, защото човекът бил семеен и с малко дете. "Ха! Че това пък кога ти е пречило в аферите?!", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com