Певицата Мария Илиева останала безкрайно шокирана, когато получила ултиматум от младото си гаджe

Мъжът на сърцето й заявил на Мария Илиева, че я предпочита с манекенски форми и всеки път, когато се виждали, започвал с приказките „Те, модерните мацки...” и продължавал с рефрена какви мерки трябва да имат съвременните гаджета, научи Kliuki.bg.

Не е тайна, че Мария Илиева открай време имала комплекси заради латиноамериканското си дупе и поради това често се подлагала на глад и спортни напъни из фитнес залите.

[caption id="attachment_315345" align="alignright" width="300"]Мария Илиева получи ултиматум Мария Илиева получи ултиматум[/caption]

Но заетостта й и ангажираността й като жури и първия и втория сезон на музикалното шоу „Х Factor” и други риалити не й оставало време за много тренировки. Наскоро поп певицата изненада със стройна фигура, свалила от себе си цели дванадесет килограма.

Така променена и видимо сияеща тя се появи на наградите на „Бг радио”, както и на промоцията на новата си песен „Играя стилно”. За любопитните тя сподели, че е успяла да стопи килца с изключително прост хранителен режим и ограничения в количеството.

Мария Илиева обясни, че на закуска си позволява да яде всичко, но в умерено количество, обядът й е се състои от месо и зеленчуци, а вечерята й е три-четири часа преди лягане.

През деня пие и по три-четири литра вода.

Друг път с диети отслабна, просъскаха нейни колежки, близки до певицата. Клюката носи, че доста по-младото й гадже й дало ултиматум да отслабне, иначе си хващало пътя.

Тъй като с диети и упражнения напъните да стане слаба не се случили, тя решила да прибегне до пластичната хирургия. Инкогнито, тъй като тя дълго твърдяла, че няма да легне под ножа каквото и да стане и за който и да е, си плюла на петите и заминала за Израел.

Мария Илиева била чувала, че там майсторите в извайване на перфектни женски форми били по-големи специалисти от българските лекари. И резултатът наистина си струвал усилията.