Диляна Попова бе заснета от папараци, няма как да излъже и скрие истината!

Бременната чаровница Диляна Попова е колкото хубава, толкова очевидно и неразумна. Тъй като самата тя си изкопа гроба пред Асен Блатечки и категорично зачеркна общото им бъдеще заедно.

Както всички са наясно, най-важното за актьора Асен Блатечки, е свободата на личността и духа - точно тях обаче Диляна Попова се опита да отнеме, но безуспешно. Моделката бе заснета от папараци на вестник "България днес" в момент, в който прави нещо наистина срамно и унизително за самата нея. С огромния си корем, тя вместо да си почива и да се грижи за бъдещото бебе, хукна да следи Асен Блатечки по петите.

[caption id="attachment_324922" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова удари дъното! Наистина се унизи жестоко[/caption]

Диляна Попова е изловена от фотографите в момента, в който Асен Блатечки видимо има среща със съпругата си Катерина Горанова в централна част на София. Минути, след като двамата се виждат и започват да разговарят, автомобилът на Диляна Попова паркира в близост до тях, а манекенката се изсулва изтимаро от него и бързо се шмугва в съседно кафене.

Тя избира удобна маса до прозореца, от която има перфектна гледка към бащата на бъдещото си отроче и жена му. За по-сигурно обаче, Диляна Попова е повикала на кафе свой приятел - мъж, за да се застрахова при евентуална засечка с преследваните.

"Диляна Попова изуми всички. Тя седеше на масата и дори не си правеше труда да се прикрива от седящите около нея клиенти. Очите й бяха буквално вперени в Асен Блатечки и Катя, а дори не чуваше какво й говори мъжът срещу нея. Очевидно бе доста нервна", коментират свидетели на случката пред папараците от вестника.

Ясно е обаче едно - ревността на Диляна Попова ще я закопае категорично и окончателно, а бъдещето й с Асен Блатечки е обречено. В това се кълнат колеги на актьора, които го познават и са наясно, че Катерина Горанова е спечелила сърцето му тъкмо със свободата, която никога не се е опитвала да му отнеме. За разлика от Диляна Попова.