Боби Кристина Браун искала отново да зърне Уитни Хюстън и да бъде с нея

Трагедията с Боби Браун има пореден вариант, който се разиграва в световните медии. Твърди се, че в деня на фаталната случка 21-годишната девойка е споделила с приятелка, че майка й Уитни Хюстън й се е явила на сън, за да я извика при себе си. Информацията е непотвърдена, но се предполага, че в пристъп на не особено бистър ум Боби е решила да се самоубие, за да бъде отново със своята майчица.

"Двете се обичаха безкрайно много. Мисля, че точно Боби изживя най-тежко от всички смъртта на Уитни. Помня, че с месеци не излизаше навън, беше някакъв ад. Сега обаче адът се пренесе и за нея. Жалко..." - споделя близък до семейството.

[caption id="attachment_336216" align="alignright" width="300"]Уитни Хюстън в един от последните си мигове с Боби Уитни Хюстън в един от последните си мигове с Боби[/caption]

Kliuki.bg припомня, че Уитни Хюстън се прости с живота си по сходен начин с опита за самоубийство на щерка й преди двадесетина дни. Има слухове, според които Боби Кристина Браун нарочно е избрала този начин да си отиде от света, за да бъде всичко както при майка й.

Девойката обаче все още не си е отишла напълно от земния живот. Засега тя се намира в кома и лекарите дават минимални шансове да оцелее. Дори и да не почине, Боби най-вероятно ще остане с мозъчни дефекти за цял живот, което може би е по-ужасно от смъртта.

"Борим се да не умре. Опитахме да я извадим от комата, но без малко да я изпуснем. Затова я върнахме в това състояние. Още нищо не може да се прогнозира, но ситуацията не изглежда добре." - коментриа един от докторите, лекуващи щерката на Уитни Хюстън.

Историята с духа на певицата за мнозина изглежда нелепа и дори смешна, но може да става дума и за халюцинация на Боби Браун. Понякога се получава така, когато много искаш да видиш човек, който вече не е сред живите.