Джизъса съвсем скоро ще бъде направо угоен. Причината е, че набива безплатно пържоли, кебапчета и кюфтета от заведенията на своя тъст.

Семейството на Полина има верига заведения за скара в София. Именно там Благо и жена му често нагъвали какви ли не меса, тъй като на футболната съпруга готвенето не й се удавало особено.

Всъщност според някои Поли е задействала хитър план как мъжът й да спре да хойка по жени. Тя възнамерявала да го направи дебел, за да стане по-малко привлекателен визуално, а и по този начин либидото му ще падне.

Според слуховете Полина била доста ревнива, макар да се прави на божа кравичка. Тя не понасяла Благо дори да говори с други жени, тъй като миналото му все още я преследвало.

Джизъса обаче нямал нищо против да нагъва на аванта от заведенията на тъстовете, тъй като и без това не е много добре с парите. Трябва да плаща няколко солени издръжки за децата си, а и от време на време трябва да трогва жена си с някой скъп подарък, за да му прости забежките.

По някои информации Благо вече е успял да изневери на новата си съпруга. За да спре това, Поли явно смята да го направи с огромно шкембе и страховита задница.