Случи ли се най-сетне?! Дойде ли любовта на прага на Бояна Шарлопова?! Май да... Откровено романтични кадри на вдовицата на Стефан Шарлопов с млад мъж взривиха нета като последните снимки са от почивката им в Намибия.

Знаем, че Бояна обича да пътува, но доскоро го правеше само с приятелки. Тя обаче смело се пусна на стори в кадри, на които не само е в компанията на млад левент, но и нежно го прегръща, докато той е сложил ръка на бедрото й. На други снимки пък двамата са снимали краката си, доближени един до друг, на трети кадър се плезят закачливо...

Удри, како! Ето го младокът, по когото харчи милионите си Бояна Шарлопова! (влюбена е - СНИМКИ)

Дали това е новата тръпка на Шарлопова, не е ясно, но определено мъжът не е сред богатите и известни у нас, които могат да си позволят подобно финансово разточителство. А и самата Бояна беше признала в интервю, само година след гибелта на Стефан Шарлопов, че не иска да остава сама в живота.

Удри, како! Ето го младокът, по когото харчи милионите си Бояна Шарлопова! (влюбена е - СНИМКИ) - Снимка 2

"Надявам се да срещна любовта отново, защото съм млада и искам да живея пълноценно. Знам, че и Стефан би искал това. Но ми е още рано, първо трябва да се събера, да остана с мислите и счупеното си сърце, да излекувам раните. А някой ден и това може да стане, може да ме споходи отново любовта", казваше тогава Бояна.

На кадрите тя е все с този мачо, затова мнозина вече са убедени, че именно той е човекът, който е съживил пламъка й.