Ексцентричният Уди Алън, който наближава своите 90 години, се появи на последната си филмова премиера от много години насам -  “Coup de Chance”.

Това е негова 50 поред филмова премиера, ето защо той бе заедно в компанията на своите две дъщери от брака си с 52-годишната си съпруга Сун-И Превин. Сред множеството холувудски скандали, определено житейската история на Уди Алан е запомняща се. Сун И е негова доведена, осиновена дъщеря от брака му с Миа Фароу. 

След развода им, Алън и Сун започват връзка, имат две дъщери, които са на 24 и 23 години вече, точно с тях беше дошъл на премиерата си популярният кино деец. и по време на премиерата си, обаче Алън бе застигнат от скандала в живота си.

Преди време, Дилън Фароу, осиновена от брака между Миа Фароу и Алън признава, че той я е насилвал като дете, но и до днес отрича, но това бележи един от знаменитите скандали, а мнозина смятат, че той наистина е бил виновен.

Въпреки всичко последната скорошна премиера на Уди Алън бе приета с интерес, а появатъа му с цялото му семейство е наистина рядкост, затова журналистите се заинтригуваха повече, децата на Уди Алън - дъщерите Бечет, на 24 г., и Манзи, на 23 г. странят от камери и папараци. 

Уди Алан се появи с трите си любими жени