Ей, лоши зрители, бе! Направихте на нищо горкият Ненчо Балабанов, който се радваше като малко дете, че е заел мястото на титуляра Румен Луканов в "Сделка или не". Още с първата му поява на екран обаче, имитаторът на Бойко Борисов осъзна, че няма да му е лесно. Но не с екипа и воденето, а с публиката. Която откровено показа, че не го понася.

Коментарите в страницата на предаването са стотици, че и хиляди, като основната част от тях са в ущърб на Ненчо. Хората си искат Луканов и настояват телевизията да го върне, без да си дават сметка, че Румен сам се отказа от ефира още преди време и един вид излезе в "пенсия".

Ударихте в земята Ненчо Балабанов: Застаряващ инфантил, некадърник! Върнете Луканов! (новият водещ на "Сделка или не" онемя)

Зрителите обаче това не ги вълнува и заляха предаването и екипа с недоволството си от воденето на Ненчо. По думите на повечето, Балабанов преиграва и прилича на застаряващ инфантил, в когото няма нищо мъжко.

"Лиготия, пълен лигльо е тоя, едва го издържам. Къде е Луканов с неговия мъжки чар, излъчване, сериозност и истинско чувство за хумор?! А не тоя превзет паун, който се мисли за осмото чудо. От ракета в космоса се вижда, че опитва да подражава на Румен, но не му се получава и на йота", коментират потребители в нета.

Със сигурност развълнуваният Ненчо Балабанов е изчел всички коментари за себе си, защото беше убеден, че ще предизвика фурор. Е, май се получи точно обратното, но винаги има надежда публиката да свикне с него.