Катето Евро винаги е била на върха на купона

Актрисата е и на върха на скандала. В последно време звездата от „Оркестър без име“ се изявява като жури в редица риалити формати. Тя дори води собствено кулинарно предаване, като поднася на зрителите позабравени бабини рецепти в нов, модерен привкус.

В предаването по БНТ, което водеше звездата „Храна за душата“ тя поднасяше на аудиторията бързи, лесни  и атрактивни рецепти от домашната кухня.

„Моята баба, както и мама готвеха много добре. Съпругът ми обичаше да си хапва, затова и аз започнах да майсторя вкусотии в кухнята“, обича да се хвали с готварските си умения актрисата.

В живота атрактивната брюнетка също влиза в роля на грижовна майка и отлична домакиня. Майката на Сашо Кадиев обича да се хвали със зимнината и зеленчуците, които отглежда в къщата си в Кокаляне.

Но с последното си видео в Инстаграм мнозина се запитаха наистина ли е добра готвачка Катето Евро или това е една от поредните й роли?

В клипчето актрисата показва как се справя с традиционна японска рецепта. Чаровницата демонстрира умението си да прави суши.И подчерта дебело, че хапването на суши било вековна традиция в семейството й.

Само че приготвянето на тази рецепта не получи одобрението на любителите кулинари.

„Е, ако наистина се справяш така и с останалите си манджи, каква готвачка си наистина“, попукаха я в мрежата.