Преди няколко месеца Димитър Рачков й показа вратата, защото проумя, че тя никога не го е обичала истински, а просто се е възползвала от предимствата на връзка с него. Той й би шута, а Анита Димитрова вместо да му докаже обичта си, ако наистина е изпитвала такава, се фръцна, изтри всичките си спомени с него в нета и хукна на лов за нови будали.

Междувременно, разбира се, тя започна работа в агенция за недвижими имоти и стана брокер на едни от най-скъпите къщи у нас. Уж преди време работеше в банка, но бързо се "преквалифицира", тъй като надуши, че покрай продажбите на имотите, ще може по-често да се среща с финансово "тлъсти" клиенти.

Удари кьоравото: Вижте кой богаташ забърса златотърсачката Анита Димитрова! (не спря, докато не се уреди - СНИМКИ)

И ето на, усилията й дадоха резултат. Анита, която бе почти на годините на сина на Рачков като се хванаха във връзка, вече се радва на нов мангизлия. Този път обаче милионерчето изглежда доста по-близо до нейната възраст, много по-млад е от Рачков.

"Анитка явно осъзна, че с чичковците може да си прекарва хубаво, но това ще е до време. Тя не ги харесва като за кревата и търси тръпка другаде, а те пък я искат основно заради него. Защото иначе какво да си говорят двамата при подобна чудовищна разлика. Та те нямат никакво сходство в мисленето", коментират общи познати на Рачков и на Димитрова.

Източник: България днес