Мика Стоичкова уж е в Маями, а не спира да ръси обиди към българите!

Поредната и най-нова изцепка на щерката на Христо Стоичков хвърли в потрес всички. Този път Мика Стоичкова наистина удари дъното с повече от злобното си и нафукано обръщение към българите.

На страницата си във Фейсбук Мика Стоичкова изля злобата си, като написа на сънародниците си следните "благи слова".

[caption id="attachment_324677" align="alignright" width="265"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова мина всички граници[/caption]

"Ето ме! Гледайте ме! Аз обичам Маями. Изплакнете си очите в снимките ми, защото това ще е единственият ви начин да се докоснете "отблизо" до прекрасния Маями. Разрешавам ви, от мен да мине! А сега си вземете и химикалчетата и започнете да дращите своите фекалии за мен. В крайна сметка ще и ще продължавате да сте тъпи като ъгъл" - това са точните думи на Мика Стоичкова, предадени от самата нея към България, сякаш за "Добро утро", научи Kliuki.bg.

С тази си постъпка Мика Стоичкова, която претендираше за естествено поведение, възпитание и европейски морални ценности категорично доказа, че самочувствието й е без абсолютно никакво покритие.

Друг е въпросът откъде са снимките, които Мика Стоичкова така усърдно публикува на стената си. Защото никой не може да докаже, че красивите изгледи от Маями, са снимани точно от нейната стая, а не от някой ресторант. И дали шикозната къща, пред която се щракна последно, не е собственост на богаташ, чиито обувки дори Мика Стоичкова не може да си позволи да почисти.

[caption id="attachment_324678" align="aligncenter" width="300"]Мика не спира да се фука от Маями Мика не спира да се фука от Маями[/caption]

Припомняме, че столичен ежедневник преди дни разкри от достоверни източници, че Мика Стоичкова всъщност живее в едно от най-бедните и престъпни предградия на Маями, а не сред лукс и разкош, какъвто се опитва да представи на сънародниците си.

[caption id="attachment_324679" align="aligncenter" width="300"]И да дразни българите със заядливи коментари И да дразни българите със заядливи коментари[/caption]

Все някой ден цялата истина ще излезе наяве, коментират познати на Мика Стоичкова, потресени от наглата й изцепка.