Настоящата чалгарка Данна няма нищо общо с момичето Даниела Пирянкова, което знаехме от шоуто на Дългия. Докато Крисия Тодорова си е общо взето все същата естествена чаровница, макар и вече пълнолетна, то колежката й от шоуто не спира да дълбае дъното.

Данна не само смени коренно физиономията си и не пуска и една снимка в мрежите без здрав фотошоп, но започна да става и все по-предизвикателна. Преди часове тя отново публикува свое фото, над което написа гръмкото: "Знам, че ме желаеш!".

Е, това вече дойде в повечко на потребителите, които директно я запитаха това подготовка за роля в някой "розов филм" ли е, или просто се е чалдисала. Девойката, която още няма 20 годинки, се изживява като фаталната изкусителка, а това е брутално смешно и жалко.

"Пълен резил е тази! То бива да е израсла с комплекси от себе си, та сега неистово се опитва да ги избие. Но начинът, по който го прави, още повече показва, че самооценката й продължава да е ниска. Смеят й се хората, плюят я, а тя си мисли, че дъжд вали", коментират потребители.

Данна обаче се е научила също като колежките си да трие бързичко неудобните коментари и да оставя само похвалите.