Андреа  пак се зае да доказва нещо, което ще й избоде очите

Певицата с провалената кариера се чуди как да не бъде забравена. Бившата на Кобрата премина през какви ли не щуротии, само да се задържи на гребена на вълната и да се повтаря името й. Като ехо!

Независимо дали с присмех, съжаление или с нотка на обида.

Та Андреа, която сама се ожали като неразбрана и с психични кризи, заради разрива си с Кубрат Пулев, отново взриви мрежата.

Чалгарката реши да се шмугне в банския на водещата Натали Трифонова. Единствената прилика между двете е русата коса, докато в телата, разликата е оттук до небето. И то в полза на дългокраката, стройна и опъната като струна Натали.

Та синоптичката и водеща се пусна по плажно облекло с умопомрачителен бански и вероятно Тодорка, както е името по паспорт на Андреа, го е зърнала в нета и веднага си е наумила да го купи, и набута в него.

Но пък е забравила, че тя е доста трътлеста, ниска и с тлъстинки, които определено няма как да не изскочат от тесния бански, който си е харесала.

„Ама тази Андрея не се ли вижда в огледалото и няма ли преценка за себе си. Дори и да си фотошопира непрекъснато снимките, няма спор, на нея банския й стои като на „свинче звънче“, порязаха я в мрежата.