От години Антония Петрова и Ивайло Батинков го играят перфектното и съвършено семейство. Разбира се, идеята за целия този цирк в мрежата, е на Тоца, която не може да спи, ако не е наблъскала поне дузина снимки на "височайшата" си, според нея, особа в нета. Ежедневно.

Тоцето уж се прави на умна, но явно само се прави, защото иначе щеше да знае, че който много парадира, крие огромна лична драма и пустота. Комплекси също. Бол. Но... нейна си работа, нека си живее с тях на воля. Друго обаче взриви мрежата и явно в мерака си за "слава", Антония е пропуснала да се усети.

А именно - че в живота на мъжа й има втора жена. В нейния също, разбира се. Оказа се, че Петрова се занимава само със себе си и нищо друго не я вълнува. Дори и собствените й синове, които все представя като гениални и осмото чудо на света. Е, за това осмо гениално чудо обаче не се грижи тя. Тя само се снима с тях и парадира за супер родител.

Грижите за децата са поверени изцяло на бавачка, която живее с тях, пътува с тях и денонощно е около тях. Доказателство ли искате?! Ами ето го - чия е женската ръка на фотото, която Тоца забрави, че не бива да хваща в кадър? И защо на масата има по пет от ястията и деликатесите, а в Дубай те уж са четирима - само семейно.

"Разбира се, че друг ще й гледа децата, тая само за себе си знае да живее. Коза вмирисана", попиляват я редовно в нета.

Източник: Cimesbg.com