Зорница Линдарева излезе от Къщата на Вип Брадър и побърза да нанесе ударите си!

Жесток удар и то под пояса нанесе Зорница Линдарева на Жени Калканджиева дни, след като напусна Къщата на Вип Брадър. Бившата любовница на Стефан Манов - Тачо обяви на всеослушание, че по време на престоя си в шоуто осъзнала и се уверила в това, че чувствата на Тачо към нея са все още живи.

Зорница Линдарева направи признанието с най-гордата си физиономия, без да се съобразява, че Жени Калканджиева и Тачо още се намират в Къщата, за да могат да отрекат или да потвърдят думите й. Нещо повече - Зорница Линдарева се изживя толкова сериозно, че втрещи цяла България с твърдението, че не само Тачо, но и всички останали мъже в шоуто са имали чувства към нея.

[caption id="attachment_329045" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева побърза да нанесе последния си удар[/caption]

"Всички мъже имаха чувства към мен и аз ги вълнувах, без значение какво са ми казвали от време на време или с кого сме влизали в разпри. Истината е, че всички те ме харесваха и имаха чувства към Зорница Линдарева", изстреля внезапно бившата на Тачо пред Гала в предаването "На кафе".

Зорница Линдарева проговори и за Влади Въргала, който бе един от първите, признали симпатиите си към нея. Тя обясни, че между двамата не е имало нищо интимно или по-лично, но той на няколко пъти я уверявал, че е страшно провокативна, съблазнителна и апетитна жена.

Зорница Линдарева повдигна леко и завесата около заболяването, с което се бори вече 15 години като обясни, че се е разболяла в пуберитета. Тогава тя се хранела с вредни и висококалорични храни и качила много килограми. За да отслабне, започнала да гладува и да се подлага на всевъзможни диети, които обаче тотално повредили храносмилателната й система и дори косата й започнала да капе.

"Това е наистина сериозен проблем. Понякога съм си набавяла нужните калории за деня само с две чеши вино, което не е препоръчително и е вредно, но тогава не виждах друг изход. Съветвам момичетата да не постъпват като мен", категорична е Зорница Линдарева.

След излизането си от шоуто тя смята да завърши магистратура, за да не разочарова родителите си, които са вложили толкова пари в нея.