Организаторите на култовото предаване „Сървайвър” 5, пети сезон прикриват инцидент, който щял да завърши фатално

Според отлично осведомени източници при снимките е възникнала толкова трудна и опасна ситуация, която е щяла да завърши трагично за някои от риалити оцеляването.

Снимките за шоуто "Сървайвър" 5 са правени в Камбоджа, като страната е известна със своите размирици и изключително опасна природа. Известното реалите за оцеляване е снимано в изключително красивия остров Кох Ронг, който е на второ място по големина в Камбоджа. Колкото е красив камбоджански остров, толкова е и опасен с дивите си зверове и отровни змии.

[caption id="attachment_315038" align="alignright" width="300"]Сървайвър 5 е бил изключително рисков Сървайвър 5 е бил изключително рисков[/caption]

Какво точно обаче се е случило там, никой от организаторите не говори, научи Kliuki.bg. Това е петият сезон на шоуто, в което при екстремални условия всеки се спасява така, както може.

Кадрите по култово шоу за оцеляване при изключително трудни условия трябваше да се излъчат по телевизия bTV, но тъй като в конкурентната медия ТВ7 тръгна предаването „Къртицата: Разтърсване”, което съвпада с екранното време на Сървайвър 5, последното не стартира през пролетта.

Продуцентите обаче обещаха, че то ще бъде излъчено през есента на тази година.

Водещият на всичките сезони на изключително интересното предаване"Сървайвър"  е актьорът Владо Карамазов Той е лицето и на петия, последен засега сезон. Актьорът обещава последният епизод на „Сървайвър” от Камбоджа да бъде сред най-вълнуващото и интересно за зрителите.

Култовият актьор сам признава, след като се прибира в родината, че е спал заедно с гущери в бунгало на един от островите на Камбоджа. Сред другите премеждия имало още ухапвания от комари в пясъците, но те не били смъртоносни. Звездата от Народния театър твърди, че докато са правили снимките, не е имало особено опасни, животозастрашаващи случки в живота на участниците. Те били само отслабнали заради непоносимостта си към местната кухня, която значително се отличавала от българската и европейската.

Екзотичният риск за оцеляване бе прекъснат за четири години. Четвъртият сезон, сниман през 2009 година завърши с трагичен инцидент и смъртен случай. От сърдечен удар почина кметът на Раднево.