Асен Блатечки си навлече гнева и неодобрението на някои от участниците!

Кумирът на тийнейджърките - всепризнатият мачо на българското кино Асен Блатечки, е на път да си създаде сериозни неприятности. Срещу него скочиха участници от риалити формата "България търси талант", недоволни от отношението и поведението на актьора по време на работата.

Открай време се говори, че Асен Блатечки има явни проблеми с алкохола, които обаче в последно време особено са се обострили. "Този човек изтрезнява ли изобщо?! Ходи целия подпухнал и зачервен, а на всичко отгоре е и мърляв", коментират възмутени участници от шоуто.

[caption id="attachment_310007" align="alignright" width="300"]Обвиняват Асен Блатечки, че се появявал махмурлия и почти неадекватен по време на работа Обвиняват Асен Блатечки, че се появявал махмурлия и почти неадекватен по време на работа[/caption]

И гневно добавят, че преди няколко дни например, всички се принудили да спрат работа и да чакат появата на "височайшия" Асен Блатечки, който закъснял с повече от половин час и пристигнал на мястото като холивудска легенда. Никак холивудски обаче не бил външният му вид, тъй като дошъл мръсен, рошав и раздърпан, очите му били кръвясали, а лицето подпухнало.

"В това състояние каква работа може да върши и как да обръща нужното внимание на изявите ни?! Затова и по-голяма част от тежестта се пада на Есил Дюран, Любен Дилов-син и Ваня Цветкова, която е най-голямата защитничка на Асен Блатечки. Разбираме, че се обичат и са приятели, но отношението му не е професионално", недоволстват участници, почувствали се пренебрегнати.

Колеги на Асен Блатечки обаче го защитават и донякъде оправдават слабостта му към чашката със стреса от многобройните ангажименти, както в киното, така и в театъра. Нервите на актьора били опънати от преумора и питието го карало да се отпусне поне за малко.

)