Доста време се говореше за висналите "печени чушки", които се мъдреха в пазвата на бившата миска Славена Вътова и последната май я досрамя. Ами то си беше и за срам, предвид факта, че още докато беше жури на "България търси талант" тя обичаше да се показва с големи деколтета.

Основно правило е обаче, че когато избираш подобен тип дреха, не е достатъчно да подбереш само готин сутиен, но и да имаш нещо в него. Предишният силикон на миската отдавна беше наникъде и ревеше за смяна. Ето, че тя най-после се е решила.

Уау: Славена Вътова смени "печените чушки" в пазвата си със сочни бомби! (СНИМКИ)

Вътова се показа нова новеничка на светско парти, където от първи поглед се набива на очи "ремонтът" й. Славена не само си е повдигнала балконите, но и ги е наляла с доста по-голямо количество силикон отпреди. Явно е заложила на максимата - като ще е гарга, нека да е рошава или като ще лягам под ножа, барем да е за обем.

"Разгеле, проумя и се погледна с адекватни очи! Че то преди на какво приличаше - на смачкана скумрия. Като ги слагат тези силикони, ами то бива и да ги поддържат от време на време", коментират потребители в мрежите.